Blog image

Nese ju duhet te regjistroheni

Nese ju duhet te regjistroheni

 • Perdorni nje adrese gjate regjistrimit, nje KOD kryesisht i'u vie ne e-mail.
 • Perdor nje emer, jo domosdoshmerisht emrin tuaj. Ky pseudonim duhet beje pjese ne sistemin tone nga ato perdorues te lire. Nicku duhet te permbaje shkronja A-Z, numra 0-9 (por jo si fillim i nickut) dhe disa simbole “_” dhe “-” por me kusht qe e njejta shenje mos perseritet teper se 2 here. Minimumi eshte 3 shkronja/shenja dhe maksimumi 16. Mbani mend qe disa nicka jane te stafit dhe nuk do mund te perdoren. Gjeni nicka te pershtatshem, (nicka te pakuptime nuk lejohen: aab, ssx, uuy …etj) dhe mos jene ofendues ose provokues
 • Si te vendosni nickun qe ju pelqen dhe si te regjistroni. Shembull keni zgjedh nickun “artani2005” .
 • Shenoni kete komande per tu pozicionuar ne pseudenimin tuaj
 • /nick artani2005
 • Jepni kete komande dhe ndryshoni n qe ju do e mbani mend (perdorni me shume se 6 shifra/shkronja) dhe e-maili per verifikim
 • /ns register emaili@juaj.com
 • Passwordi qe keni perdor nuk eshte teper se 6 shifra
 • Passwordi qe keni perdor eshte i njejt me nickun tuaj
 • Nicku qe mundoheni te regjistroni eshte i regjistruar nga dikush tjeter
 • Nese merrni kete mesazh:
 • -NickServ- You must have been using this nick for at least 120 seconds to register.
 • Duhet te jeni ne linje ne chat per me teper se 2minuta per te ju lejuar perfundimisht regjistrimin.
 • Nuk e keni konfirmuar pseudenimin pasi qe: keni perdor email te rrejshem, ose keni perdor Gmail (Nuk pranon email)
 • Vizitoni kete adrese per me teper Info reth regjistrimit te pseudenimit. Per me shume pasi te futeni ne Chat, nese hasni ne veshtiresi, futuni ne dhomen e ndihme duke shenuar: /join #Nidhme - dhe dikush do te ju ndihmoje. /nick Dita.

  Kycu tani ne AlbaChat
 • Blog image

  Nje kafe bashkarishte, per t'u njihur me shume!

 • Mund te perdorni te gjitha gjuhet, perpos gjuhes Serbe!
 • Mundohuni te jeni sa me kronologjik ne publik qe te tjeret ju kuptojne njekohesisht!
 • Bisedat private mbaj ne privat perfundimisht!
 • Ndalohet perdorimi i emrave te pakuptimet, ofendues etj.
 • Pa kuptim si: gdfgf, aaaaaa1, asasas, etj.
 • Mos ji Ofendues: magjup, kafsha, bythmadh*, i/e-shtremet, budall ... etj
 • As Provokues: te-madh, k-18cm, te-trashe, a-ma-jep etj
 • Perdorni proxy apo VPN nese lidhja juaj eshte e shkeputur per ndonje arsye kontakto administratoret!
 • Pa arrogance - Shenim i shpejte ose i pakuptimte!
 • Jo klonime - Lidhje me teper se nje pseudonim!
 • Mos reklamo kot, ne asnje menyre nuk lejohen reklamat! Linqet si youtune, tiktok, instagram, do duhej te jene te toleruara.
 • Kujdes Boti kujdeset per reklamat automatikisht.
 • Abuzimi me profileve te Facebook, Skype, Twitter, Instagram, Email@adresa, Numra Telefoni etj. ndalohen!
 • Mos shenoni me shkronja te MEDHA ne publik!
 • Mos jeni repetetive pa arsyje ne publik!
 • Ne asnje menyre ne publik mos shfaqni informata personale.
 • Mos perdorni emra te piste, prvokues, seksual, ofendues, politik, racist apo fetare!
 • Kerkesat per Seks Kamere etj, ndalohen rreptesishte!- nese dikush ankohet ndaj jush, ju largoheni automatikisht!
 • Ndihma sociale apo kerkes per para/lek ndalohet!
 • Mos perdorni emra te huaj - nese ata kan gabuar, dhe ju nuk jeni i/e regjistruar, me gjase ju do te perjashtoheni!
 • Kercenime, diskriminim, racizem, sharje dhe ofendime ndaj cdo anetari ne chat ndalohen rreptesisht!

  Nese jeni dakord? Cfare po pret, kycu tani!